Friday, May 8, 2009

Thanks god..

Dah masuk bulan May neh, bulan fobia bagi budak-budak yang study kat mana-mana IPT. Exam beb, satu perkara yang membuat masing-masing mendekati pada buku, nota-nota, pensel,nescafe,maggie dan benda-benda yang boleh menyegarkan mata pada tengah malam.

Gua pun terikut xtiviti ini, kalau rasa cuak sangat apabila rasa apa yang study selama ini, tak masuk ke otak.hahahaha~~


Dan juga mengingatkan gua satu perkara..




Thanks god..




(photo ne di ambil masa nak satelkan pinjaman CIMB Ekspress)


*gua tahu, Dia memerlukan, Dia menginginkan yang terbaik dan gua tahu semua itu.


lu org jgan nak banyak soal.. senyap-senyap sudah lah..

2 comments:

  1. Dear friend !
    1.We can offer all kinds of wholesale watches. We offer safe delivery and best service,low price and good quality.
    2.We have excellent customer service team, which could solve online various problems about wholesale watch we provide in 24 hours.
    3.We have perfect Logistics system, which guarantees all the ordered replica watches are delivered to you in good shape as fast as possible.Communicate with us.You will be very satisfied! Hope we can do long-term business in near future.
    Welcome to our website for more details.
    http://www.watchmvp.com
    Best regards! Thank you !

    ReplyDelete
  2. uhuks2. memberi lebih baik dari menerima. aminn.

    ReplyDelete