Saturday, November 20, 2010

Gua ada tanah dan cinta gua pada palstik.

Sejak gua kerja kilang paip tanah ne, gua cepat pelupa nak update blog. Balik rumah jea gua mudah rindu pada bantal nipis dan bunyi kipas siling lavel 5.

Kerja tempat baru memang perang gila, Status kilang cina bukit atau mudah dikenali kilang koboi memang tak di sangkal lagi. 4 jam Awal pertama gua dah rasa nak angkat bendera putih, Sebab melihat status kilang yang kurang 'saftey'. Nampaknya gua kena bersedia insurans nyawa sebelum hendak berkerja lebih lama.

mari kita gelak ramai-ramai pada gua sambil berkata. "PADAN MUKA KAMU".

Hari pertama gua bekerja di tempat baru dah rasa nak berhenti, Tapi kawan-kawan gua kat kilang plastik, pandai basuh otak gua supaya kerja lebih lama lagi.

Sekarang badan gua ada bau-bau tanah, macam penggali kubur. Pergi balik kerja gadis-gadis manis tepi jalan langsung tak nak tegur gua, Lagi-lagi gadis manis 7E, 'rate' gua teralu rendah pasal baju kerja gua kotor sanggat.

Apa pun tunggu akhir bulan, bibir mulus gua lebih lebar.

Saturday, November 13, 2010

Kenapa gua tak update blog ni?

Kawan-kawan kilang gua dah tahu rahsia blog ini.

Ucapan Terakhir

video

gigi gua memang tak senonoh.