Tuesday, April 28, 2009

Flu coming in Friday 13tn and i'm still reading one manga comic.

Abaikan tatabahasa dan susunan di atas, mungkin membuat anda merasa keliru atau kata mudah tak paham apa yang gua nak ulaskan.


1.
Semalam gua dengan 'Doktor gigi' layan cerita 'FRIDAY the 13th', Monster jahat kegemaran gua. Skill2 bunuh yang agak tidak sopan dan tiada belas kasihan. Jumpa bunuh, jumpa bunuh, jumpa dan bunuh jugak. Tak ada nak tanya soalan langsung, macam tinggal dimana? ada akak cantik ker? tak ada cakap banyak. Terus hayun parang 'Zarrzzzzz...' (putus kepala.) Doktor gigi muka nampak jerk bengis, walhal setiap aksi2 bunuh ditayangkan, dia punya selubung dengan jaket.. gua jerk yang tahu, sebab gua kat sebelah dia.Biodata Pembunuh.

Nama sebenar : Jason
Alamat rumah : Cristal Lake jalan hang jebat ke jalan maluri.
Saiz tubuh badan : 3 kali saiz Malik norr zaman 90an.
Hobi : bunuh membunuh.
Makanan kegemaran : Daun ganja, sbb kat Cristal Lake tu ada banyak daun ganja jerkk..
Taraf pendidikan : setakat libas parang kat leher orang.
2.
Semalam gua berhajat nak cari buku mamat neh, kat MPH malangnya tak ada. Sebab MPH banyak menjual buku2 education yang tinggi2 pasl hal-hal kehidupan org jalanan tak banyak. Jadi duit RM 20 inggit gua tak jadi nak melabur.3.
'Mysterious Girlfriend x' gua sedang cuba mangkhatamkan comic one manga ne , malam tadi di tempat keja, tapi cuma separuh jerk.. kisah pasal budak2 sekolah jepon yang cute-cute, berkongsi perasaan dan meluahkan perasaan dari perkongsian air liur. Ulang semula air liur.4.
"Nama Saya BO"


Sedang dunia sibuk pasal virus Selsema Babi di Maxico. Gua pula mendapat Selsema di Selangor, dan selsema ini gua boleh handel sendiri macam 'Bo' kawan ShinChan. Tambah extra skill, gua boleh buat bentuk belon kuda dari benda keluar dari hidung itu.

No comments:

Post a Comment